JOIES

JOIES A VUIT MANS Quars d’unaIMG_5794 ret IMG_4278 ret IMG_5787 ret 300dpiCollaret3_Quarsduna IMG_4248 ret IMG_4247retENTREACTE  Maria Diez Serrat El projecte parla del cicle vital dels objectes, dels mobles… de la decadència i la plenitud que aquests han viscut. Un objecte perd la seva raó de ser quan ja no compleix la seva funció dins aquest món. Parla del pas del temps, sotmès a un constant procés de naixement i destrucció al que res escapa. La vida és un constant ENTREACTE entre el que érem i el que serem. Este proyecto habla del ciclo vital de los objetos, de los muebles…de la decadencia y la plenitud que estos han vivido. Un objeto pierde su razón de ser cuando ya no cumple su función en este mundo. Habla del paso del tiempo, sometido a un constante proceso de nacimiento y destrucción al que nada escapa. La vida es un constante ENTREACTO entre lo que hemos sido y lo que seremos.

trobades a l'anfiteatre


TROBADES A L’ANFITEATRE
Fermall
Alpaca, coure, esmalt, pintura acrílica i pa d’or.
110 x 70 x 4 mm


CÀNON DOBLE INVERS
Fermall
Metacrilat, ferro, pa d’or, esmalt
112 x 70 x 4 mm

l'hora del te

PASTES I TE
Fermall
Alpaca, coure, esmalt, pa d’or i pintura
111 x 95 x 10 mm

RETRAT DE LA INFANTA MARGARITA Alpaca,llautó,  coure, esmalt, pa d’or i pintura 113x75x10

RETRAT DE LA INFANTA MARGARITA
Alpaca,llautó, coure, esmalt, pa d’or i pintura
113x75x10 mm

 

EL SUSURRO DE LAS PARTÍCULAS ELEMENTALES  Sandra Llusà Apreciant la quotidianitat que ens envolta i aixecant la mirada del terra podem percebre les situacions i els moments que transcorren sense aturar-se i que si no captem no tornarem a viure. La vida passa pels detalls. Pels detalls més imperceptibles i insignificants. Miro de congelar aquests instants i capturar-los delicadament, per conservar-los en la nostra memòria. Les pinyes evidencien una manera d’observar el món focalitzada en la captació dels petits detalls aquests que passen desapercebuts en el dia a dia. En definitiva aquestes pinyes efímeres són una metàfora de la vida. Apreciando la cotidianidad que nos envuelve y levantando la mirada del suelo podremos percibir las situaciones y los momentos que transcurren sin detenerse y que si no captamos no volveremos a vivir. La vida pasa por los detalles. Por los detalles más imperceptibles e insignificantes. Trato de congelar esos instantes y capturarlos delicadamente, para conservarlos en nuestra memoria. Las piñas evidencian una manera de observar el mundo focalizada en la captación de los pequeños detalles. Esos pequeños detalles que pasan desapercibidos en el día a día. En definitiva estas piñas efímeras son una metáfora de la vida. 

10


Penjoll
Feltre, fil de cotó, coure banyat amb or, bronze
80 x 60 x 90 mm

4


Penjoll
Feltre fil de cotó, Wenge, bronze
60 x 100 x 80 mm


Penjoll
Feltre, fil de cotó, pissarra, plata, bronze
14 x 8 x 8 mm

7


Penjoll
Feltre, fil de cotó, plata, bronze
80 x 80 x 80 mm

PERSPECTIVAS DEL SILENCIO   Carla Garcia Durlan “Adormecida entre paisajes, deseo un final feliz. Atemorizada por la aventura retroceden mis pies, me escondo, me encierro, cierro los ojos. Compruebo que en la lenjanía no pasa nada, así que me envalentono a continuar el camino. Una vez en marcha debo enfrentarme a lobos, ogros y brujas malvadas, pero estos no me empequeñecen. Es gracias a la lucha que consigo ampliar mis horizontes. Retumban estas palabras, un sonido pausado, un silencio. Me tumbo. Adormecida entre paisajes, deseo un final feliz” Aquest projecte s’inspira en els contes de fades. És una manera d’apropar-se al nen que tots tenim dins. Recollir i “re-interpretar” les històries que han estat explicades per tantes generacions, un punt de partida perquè la meva intuïció s’apropi als somnis i desitjos que tots tenim. Encara que el que més em sedueix d’ells són els seus finals feliços, crec que aquestes peces reflecteixen paisatges buits, aparadors de les lluites que ja han ocorregut, o que estan per succeir, fragments que han de ser completats amb les experiències de cadascú. Este proyecto se inspira en los cuentos de hadas. Es una manera de acercarse al niño que todos tenemos dentro. Recoger y “reinterpretar” las historias que han sido contadas por tantas generaciones, un punto de partida para que mi intuición se acerque a los sueños y deseos que todos tenemos. Aunque lo que más me atrae de ellos son sus finales felices, pero creo que estas piezas reflejan paisajes vacíos, escaparates de las luchas que ya han ocurrido, o que están por ocurrir, fragmentos que deben ser completados con las experiencias de cada uno. 

 “DE BELLA A BESTIA"  Fermall Fusta, metacrilato, pintura acrílica i plata.


“DE BELLA A BESTIA”
Fermall
Fusta, metacrilato, pintura acrílica i plata.

“DES-CONSTRUCCIÓN"  Fermall Fusta, pintura acrílica  i alpaca.


“DES-CONSTRUCCIÓN”
Fermall
Fusta, pintura acrílica i alpaca.

“Cenicienta"  Fermall Fusta, pintura acrílica, paper, ferro, llautó, vidra i alpaca.


“CENICIENTA”
Fermall
Fusta, pintura acrílica, paper, ferro, llautó, vidra i alpaca.

 “LA INGENUIDAD DE LA CAPERUCITA" Fermall Fusta, pintura acrílica i alpaca.


“LA INGENUIDAD DE CAPERUCITA”
Fermall
Fusta, pintura acrílica i alpaca.

UN MÓN FLORIT  Clara Niubò Un petit retorn a la infantesa, a l’espontaneïtat i a la diversió; un jardí de flors, una primavera que arriba, un paisatge alegre per sentir-te viu. El desig de regalar trossets de felicitat, pastissos d’alegria i dosis d’amor. Un elixir al gris que ens envolta, a la crisi malèfica. Un pequeño retorno a la infancia, a la espontaneidad y a la diversión, un jardín de flores, una primavera que llega, un paisaje alegre para sentirte vivo. El deseo de regalar trocitos de felicidad, pasteles de alegría y dosis de amor. Un elixir al gris que nos rodea, a la crisis maléfica.

 ROSÀCIA DE BOSC Fermall Coure, alpaca, esmalt, pintura i or 100 X 50 X 45 mm


ROSÀCIA DE BOSC
Fermall
Coure, alpaca, esmalt, pintura i or
100 X 50 X 45 mm

 GRAMÍNIA VERDA Fermall Fusta, coure, esmalt, pintura, or i alpaca 70 X 100 X 20 mm


GRAMÍNIA VERDA
Fermall
Fusta, coure, esmalt, pintura, or i alpaca
70 X 100 X 20 mm

 ROSÀCIA SUD AFRICANA Fermall Coure, esmalt, alpaca, alabastre, pintura i or. 110 X 55 X 30 mm


ROSÀCIA SUD AFRICANA
Fermall
Coure, esmalt, alpaca, alabastre, pintura i or.
110 X 55 X 30 mm

FLOR DE CUCUT Fermall Fusta, coure, esmalt, pintura, placa màster i alpaca 95 X 100 X 35 mm


FLOR DE CUCUT
Fermall
Fusta, coure, esmalt, pintura, placa màster i alpaca
95 X 100 X 35 mm

 
Anuncios